Paridans linje af originale engelske cheesecakes er nogle af de produkter vi er allermest stolte af. De er – naturligvis – produceret i England, og har alle en sprød bund af digestive kiks.
Skovbær cheesecake
Solbær cheesecake
Konsistensen er cremet, og de farveintense og lækre frugttopppings giver en smuk smagsmæssig og visuel kontrast til den fløjsbløde vaniljecheesecake.
De er alle lavet med æg fra fritgående høns, og geléen er lavet på pektin i stedet for gelatine, hvilket gør dem velegnede til vegetarer.
Jordbær cheesecake
Mandarin cheesecake
Pynt selv din cheesecake
Vores NEW YORK style cheesecake består af en sprød digestive kiksebund, og et lækkert cremet fyld af vaniljecheesecake.
Den giver mulighed for selv at sætte det sidste præg på desserten – prøv den fx. med friske bær om sommeren, lidt friskrevet appelsinskal og et frækt lille chokoladespindelvæv til Halloween, eller gå all in på en juleudgave med æblechips, brunkagecrumble og et stænk kanelsirup.
Mandarin cheesecake m. chokoladespindelvæv og lakridsedderkopper – Halloween-style.
New York Style cheesecake med blåbærkompot og friske blåbær
New York Style cheesecake med friskerevet limeskal og pulver af rålakrids
Jule-style – New York Style cheesecake med æblechips, brunkagecrumble og kanelsirup.