Franske dessert petit fours

Den perfekte lille luksusbid til kaffen, desserten, nytårsfesten…. De franske petit fours er små eksklusive kager, som er perfekte når det skal være lidt ekstra lækkert og festligt. Der er 12 stk. i en assorteret æske.

Franske frugttærter

I sommeren 2021 har vi introduceret en ny luksusserie af originale franske frugttærter på det danske marked. Den sprøde mørdejsbund er lavet med smør og mandler, der er brugt frisk frugt, frisk fløde og friske æg, og tærterne indeholder ingen konserveringsmidler, eller kunstige smags- og farvestoffer. Chokoladen er Rainforest Alliance certificeret.

Tærterne er lavet i en dekorativ og praktisk portionsstørrelse, og er pakket to stk. i en æske.

Hindbærtærter

2 x 110 g

Citron/marengstærter

2 x 100 g

Æbletærter

2 x 120 g

Chokoladetærter

2 x 80 g

Franske madtærter

De franske madtærter fra Marie er en klassiker i Paridans sortiment.

De er bagt efter traditionelle franske opskrifter, med friske æg, frisk fløde og lokale råvarer. Tærterne er forbagt og skal blot bages færdig i 20 minutter, for en autentisk fransk smagsoplevelse.

Original italiensk risotto

Originale, italienske clean label risottoer, produceret i Veneto. Kvaliteten er som hjemmelavet, uden aromaer og tilsætningsstoffer, og smagen er autentisk italiensk. TIlberedningen er superlet – direkte fra frost til panden, og serveringsklar efter blot få minutter

Økologiske kartoffelprodukter

Premium økologiske kartoffelkroketter og rösti. Produceret i Tyskland, af lokalt dyrkede, økologiske kartofler.

Puressenza is fra Italien

Puressena er en linje af superlækker, clean label italiensk is. Lavet på frisk mælk, med kun de nødvendige ingredienser, og ingen ‘hokus pokus.

Original, autentisk, og så god som hjemmelavet.

Chokolade – hasselnød – espresso – lemon/bergamot