Paridans is-univers

Paridans franske sorbet og flødeis laver vi i partnerskab med Arden Glaces. Arden Glaces startede produktionen i 1892 i Charleville Mézières i Ardennerne. De sætter en ære i at producere efter traditionelle franske opskrifter, uden brug af farvestoffer og aroma, med høj andel frugt, rigtig fløde og høj vægtfylde. Derfor er de også godkendt Glacier Artisanal, en beskyttet titel for brug af traditionelle håndværksmetoder.

Paridans håndlavede sorbet har en intens frugtsmag, som holder længe i munden, og et smukt farvespil, der klæder enhver desserttallerken. Den høje vægtfylde forlænger smagsoplevelsen, og betyder desuden at isen er længere tid om at smelte på tallerkenen.

Håndlavet i Frankrig. Glacier Artisanal siden 1892. Høj vægtfylde. Højt frugtindhold. Fedtfri sorbet. Glutenfri. Flødeis lavet på frisk fløde og mælk. Ingen farvestoffer. Ingen aromaer. Ingen kunstige hjælpestoffer.

Fyldte appelsiner med appelsinsorbet

Fyldte citroner med citronsorbet

Nougat Glacé – isdessert med fransk nougat og krokant

Hindbærsorbet 600ml

Passionsfrugtsorbet 600 ml

Mangosorbet 600 ml

Flødeis med saltet karamel 600 ml

Flødeis med mørk chokolade 600 ml

Flødeis med espresso 600 ml

     Solbærsorbet       600 ml

Mandarinsorbet 600 ml

Melonsorbet 600 ml

Anvendelsesmulighederne er uendelige, og det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad du kan bruge Paridans franske sorbet til.

Servér den sammen med lune Paridan chokoladefondant, eller prøv fx:

Is-sandwich – en kugle is imellem to cookies

‘Coupe colonel’ – citronsorbet med vodka

Iskugler på pind – rullet i fx hakkede pistacienødder, lakridspulver eller hindbærstøv