Bæredygtig dyrkning. Certificeret økologisk. 100% ren frugt. Dette opsummerer med få ord Paridans nye linje af økologiske, franske frugtpuréer.

Frugtpuréerne er fremstillet af 100% frugt, og dermed helt uden tilsat sukker, aroma- eller farvestoffer. Anvendelsesmulighederne er uendelige – som ingrediens til produktion af is, til coulis og frugtmousse, eller til glaze, ganache og indlæg til desserter, kager og fyldt chokolade.

Hindbær

Mango

Jordbær

Solbær

Til det professionelle køkken kræves ingredienser af ensartet og høj kvalitet, hvor man kan stole på at egenskaberne er de samme hver gang. Især med økologiske produkter har dette til tider været en udfordring for køkkenerne at skaffe, men med Paridans økologiske frugtpuréer er der godt nyt. Den strenge organoleptiske og bakteriologiske kontrol sikrer samme høje kvalitet hver gang, så nu har kokken og konditoren én bekymring mindre.