Paridans linje af italienske kager er produceret hos Pasticceria La Donatella, i Venedig. Det er en familievirksomhed med en lang og stolt tradition, som er kendt for sin passion og kærlighed til håndværket. Her finder vi i sandhed ‘den originale smag’, som kendetegner alle La Donatellas produkter.
De klassiske
Frutti di Bosco – skovbærtærte med vaniljecreme
Torta fragola – jordbærtærte med vaniljecreme
Cioccacao – chokolademoussetærte
de moderne
Cioccolato fondante – intens, mørk chokoladelagkage, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne chokoladeelsker
Torta Cappuccino – lagkage med kaffestænkede lagkagebunde, kaffemousse og kakaodekoration
‘Trancio’ – dessertstang med mousse af karamelliseret hvid chokolade og pistaciecreme.
Il Tiramisu – vel nok Italiens mest berømte dessert.
Tiramisu er en udødelig dessertklassiker på menukort overalt i verden.
I sin originale form er tiramisu lavet med savoiardi – også kendt som ladyfingers – mascarponecreme, Marsala og kaffe. Og Paridans tiramisu følger naturligvis den traditionelle opskrift, for den originale smag.
Vores klassiske tiramisu som køkkenet selv kan udskære til ønsket prtionsstørrelse
Vi kan også levere tiramisu i portionsstørrelser, i forskellige varianter
Udover de klassiske varianter, findes tiramisu også i nyfortolkede udgaver – fx som her med røde bær, med limoncello eller med whisky.