“Kunsten ligger i respekten for de gamle opskrifter og de ekstraordinære, gode ingredienser”
Fra Callipo i Italien, får vi de lækreste, originale tartufo. Gelatiera Callipo har hjemme i Pizzo, som i Italien er kendt som tartufoens hjemby.
På piazzaen i Pizzo kunne man få frisklavede tartufo – chokoladefyldte istrøfler af hasselnøddeis. Blandt børnene på pladsen var Filoppo Callipo, der allerede som dreng drømte om at føre traditionen med de lækre istrøfler videre ud i verden. Det gjorde ham med Gelateria Callipo, som er stolt familieforetagende.
Tartufoerne er certificeret glutenfri, og lavet på frisk mælk af højeste kvalitet.
![Tartufo_Pistacchio_2018](http://paridan.dk/wp-content/uploads/2019/10/Tartufo_Pistacchio_2018-400x313.png)
![TARTUFO – nocciola 2017 (3)](http://paridan.dk/wp-content/uploads/2019/10/TARTUFO-nocciola-2017-3-400x313.jpg)
![TARTUFO – limoncello 2017 (3)](http://paridan.dk/wp-content/uploads/2019/10/TARTUFO-limoncello-2017-3-400x300.jpg)
![TARTUFO – caffe panna 2017 (3)](http://paridan.dk/wp-content/uploads/2019/10/TARTUFO-caffe-panna-2017-3-400x324.jpg)