Det søde, franske køkken er berømt verden over, og med god grund. En stor del af det konditori vi kender og elsker i Danmark i dag, har sit udspring i Frankrig. Vi tilbyder klassiske franske kager, baseret på gode råvarer og originale opskrifter, i både portionsstørrelser og hele tærter.

Frugtærter er en ægte fransk klassiker, der findes i et utal af varianter, og et velegnede i et utal af sammenhænge.

Paridans frugtærter er naturligvis fremstillet i Frankrig, med smør og friske æg – og ikke mindste masser af frugt.

Tartelettes er frugttærter i portionsstørrelse, og de er fantastiske både til en kop kaffe, og som afslutningen på en god middag. De er smukke på tallerkenen, lette at håndtere for køkkenet, og der er intet spild.

Tartelet med æble

 

Tartelet med hindbær

Tartelet med citron & marengs

Chokolade-eclair

Vanilje-eclair

Eclairs er også en evergreen når det gælder fransk konditori.

Det er en vandbakkelse med et cremet fyld af fx chokolade eller vanilje, dekoreret med glasur. I virkeligheden ret simpelt, men kombinationen af smag og tekstur gør hver bid til en lille himmerigsmundfuld.

Når det skal være særligt eksklusivt tilbyder Paridan en bred pallette af originale specialiteter i høj kvalitet. Alle naturligvis produceret i Frankrig.

Macarons

 

Mini profiteroles med frugtfyld