Paridan cheesecake

Mange tror fejlagtigt, at cheesecake er en amerikansk opfindelse, men faktisk kan man spore dens oprindelse helt tilbage til det antikke Grækenland. Ifølge historien blev der serveret cheesecake for atleterne til de Olympiske Lege i Athen allerede i år 776 f.Kr. Efter Julius Cæsars erobring af Grækenland faldt opskriften i romernes hænder, og de bragte den med til Storbritannien. Herfra blev den udbredt først til Europa, og siden bragt til Amerika af de europæiske immigranter.

Som noget nyt finder du nu også Paridan New York Style cheesecake i fryseboksen. Den består af en sprød kiksebund, og en cremet, fløjlsblød cheescake med Madagascar vanilje.

Ingen kunstige farve- eller smagsstoffer. Ingen konserveringsmidler. Æg fra fritgående høns. Velegnet til vegetarer

Paridan cheesecake er ‘New York Style’ hvilket betyder at cremen er bagt og uden frugttopping, så man selv i et snuptag kan sætte sit eget præg på den. Pynt den fx med årstidens friske frugt eller bær, eller servér den med frugtkompot. Den kan også sagtens serveres ‘som den er’. Paridan New York Style cheesecake er fremstillet i England.

Med friskrevet lime og lakridspulver

Med blåbærkompot og friske blåbær

Med æblechips, brunkagecrumble og kanelsirup

Naturel – med blot et lille drys flormelis